Skoči do osrednje vsebine

Stalno predstavništvo pri OECD Pariz

Obvestilo Ministrstva za zunanje in evropske zadeve

Državljanom svetujemo, da pri načrtovanju poti v tujino preverite veljavnost svojih dokumentov, spremljate razmere na območju načrtovane poti, poskrbite za ustrezno potovalno zdravstveno zavarovanje, preverite pogoje vstopa v ciljno in tranzitne države ter upoštevate navodila tamkajšnjih oblasti. Izpolnite lahko tudi spletni obrazec o vašem potovanju v tujino.

  • Decembra 2023 je izšla letošnja četrta številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

  • Oktobra 2023 je izšla letošnja tretja številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

  • Julija 2023 je izšla letošnja druga številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

Novice

  • OECD Novičnik - april 2023

    Aprila 2023 je izšla letošnja prva številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

  • OECD Novičnik – december 2022

    Decembra 2022 je izšla četrta številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.

  • OECD Novičnik - september 2022

    Izšla je tretja številka Novičnika, publikacije Stalnega predstavništva pri Organizaciji za gospodarsko sodelovanje in razvoj (angleško Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD), kjer so predstavljeni aktualni dogodki in aktivnosti v zvezi z delom OECD.