Stalno predstavništvo RS pri OECD /Novice /
28.09.2020  

Izjava o dostopnosti

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Stalnega predstavništva Slovenije pri OECD.
Stopnja skladnosti
Spletišče Stalnega predstavništva Slovenije pri OECD je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina
Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:
• vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
• dokumenti v PDF obliki zapisa,
• različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative
Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Stalnega predstavništva pri OECD, lahko uporabniki dobijo na 0033144965069 in slomission.paris(at)gov.si.
Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov Représentation permanente de la Slovénie auprès de l'OCDE, 28, rue Bois-le-Vent, 75016 Paris, France ali slomission.paris(at)gov.si.
Priprava izjave o dostopnosti
Ta izjava je bila pripravljena 28. septembra 2020 na podlagi samoocene.
Izjava je bila nazadnje pregledana 28. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije
Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Représentation permanente de la Slovénie auprès de l'OCDE, 28, rue Bois-le-Vent, 75016 Paris, France ali slomission.paris(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek
V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv(at)gov.si